Csokoládés magkrémek

Csokoládés Magkrémeink hidegőrléssel készülnek, egy indiai köves őrlőgépben. Az őrlési folyamat négy-öt órán keresztül tart, ennek eredményeképp ezek a krémek kimondottan selymes textúrával rendelkeznek. A tőlünk megszokott minimális összetevőlistát követve, kizárólag a csokoládét és az olajosmagot tartalmazzák. Pálmaolajat nem használunk hozzájuk. Mindegyik termék olajosmag tartalma 60%. Magkrémeink között nagyon népszerű a tejcsokoládés mogyorókrém, melybe ugyancsak 60% frissen pörkölt törökmogyorót adagolunk. 28 Celsius fok alatt krémként, a felett pedig öntetként is használhatóak. Pulton, szobahőmérsékleten érdemes tárolni. A termékek 120g nettó súlyúak.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Mind a(z) 2 találat megjelenítve