Szállítási feltételek

A webshopban megrendelt termékek közül az alábbi szállítási-átvételi módok között választhatsz.

1.: Személyes átvétel.

A megrendelt termékeket személyesen átveheted telephelyünkön is, melynek címe: 9934 Hegyhátszentjakab, Kossuth utca 46, vagy Őriszentpéteren és környén. Az átvétel időpontját kérlek egyeztesd a következő telefonszámon: 06 20 285 76 65.

2.: Házhoz szállítás futárral.

A megrendelések kiszállítását Magyarország egész területén a GLS Hungary Kft végzi.  A megrendelésed Futárszolgálatnak történő átadásáról e-mailt küldünk. Ha a megrendelt termék azonnal elérhető, vagyis épp van raktáron, akkor a szállításra a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül kerül sor. Amennyiben a megrendelt termék nincsen raktáron és frissen készítjük el neked, az átfutás leterheltségünktől függően 3-10 munkanap. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban, ezért szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amelyen elérhető vagy ebben az időszakban.

Pontos információt a rendelésed állapotáról, vagy a termék elérhetőségéről a 06 20 285 76 65 -ös telefonszámon, vagy a palotaicsokolade@gmail.com címen kaphatsz.

3.: A szállítás díja

A házhozszállítás nettó 20 000 Ft felett díjmentes.

Ez alatt az értékhatár alatt a kézbesítés díja távolságtól, a csomag méretétől és súlyától függetlenül bruttó 2159 Ft.