nyereménycsomag

nyereményjáték

Vegyél részt te is ingyenes játékunkban, hogy hazavihesd a 100 000 Ft értékű csokoládé csomagot!

Más dolgod nincs, csak töltsd ki az alábbi jelentkezést, és már be is kerültél a lehetséges nyertesek közé.  2024. március 31-én, egy 100 000 Ft értékű kupont sorsolunk ki, melyet webshopunkban válthatsz majd be, 2024. Április 1. és december 31. között. És hogy mik lesznek ebben a csomagban? Bármi, amit a webáruházunkban megvásárolhatsz, mivel te válogathatod majd ki a neked tetsző termékeket ebben az értékben. A játék részleteit és szabályzatát a „regisztrálok a csomagra” gomb alatt olvashatod.

A "Nyerj 100 000 Ft-os csokoládé csomagot" c. nyereményjáték hivatalos játék- és adatvédelmi szabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

„Nyerj 100 000 Ft os csokoládé csomagot” nyereményjáték: Amennyiben a fentebb elérhető űrlapon regisztrálsz, nyereményjátékunkban bekerülsz a kalapba, ahonnan 2024. március 31-én vsárnap este 20:00-kor kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki egy 100 000 Ft értékű csokoládé kupont kap tőlünk, amit webáruházunkban válthat be, 2024. 04. 01 és 2024. 12. 31. között. A webáruházban tetszőleges termékek vásárolhatóak ezért az összegért, melyet mi harminc napon belül kézbesítünk a szerencsés nyertesnek. 

2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Specialchocolate Bt. (Cégjegyzékszám.: 18 06 106941, Adószám.: 26573654-2-18, Székhely: 9941 Őriszentpéter Alszer 49.), továbbiakban Szervező.

3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt, kitölti és elküldi a weboldalunkon található jelentkezési lapot. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói. Felhívjuk a Játékosok figyelmét, hogy a Játék nem áll kapcsolatban sem a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, így a Facebookot jelen nyereményjátékból eredően, vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, panaszkezelésre nem köteles és nem is jogosult. A nyereményjáték tartalmáért kizárólag a Szervező felelős. A nyereményjátékban való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A nyereményjátékban való részvétellel a Résztvevő kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket.

4. A játék menete

Ha a Játékos a játék időtartama alatt (2024.02.13., 18:00 – 2024.03.31., 18:00) elküldi számunkra a megfelelően kitöltött jelentkezési lapot, akkor 2024. március 31-én-én vasárnap este 20:00-kor, automatikusan sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a Szervező által felajánlott 100 000 Ft értékű csokoládé kupont, amit webáruházunkban válthat be.

A játékban tehát kizárólag azok a résztvevők vesznek részt, akik a játék ideje alatt  megfelelnek  a részvételi feltételeknek (3-as pont) és online kitöltik, majd elküldik a regisztrációs lapot. A webáruházunkban vásárló, illetve a telefonon, Facebook üzenetben, kommentben, e-mailben vagy bármi egyéb módon leadott jelentkezés nem érvényes. A játékban minden Játékos csak egyszer szerepelhet.

5. A játék időtartama

A játék 2024. február 13. kedden 18:00-tól, 2024. március 31. vasárnap 18:00-ig tart.

6. Nyeremény

A sorsoláson a szerencsés nyertes egy bruttó 100 000 Ft értékű csokoládé kupont kap elektronikus úton (e-mailben), amit a www.palotaicsokolade.hu webáruházban válthat be 2024. december 31-ig.

A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges egyéb adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli.

7. A sorsolás időpontja

A sorsolásokat a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne a Szervező székhelye (Őriszentpéter, Alszer 49.). A nyertesek kisorsolására 2024. március 31-én vasárnap 20:00-kor kerül sor.

8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertes Játékos a regisztrációjához tartozó e-mail címére kiküldött e-mailben kap tájékoztatást a sorsolást követő 1 munkanapon belül. Amennyiben a nyertes Játékos az e-mailes értesítés kiküldését követő 48 órán belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a jelen Játékszabályzatot, valamint a Palotai Csokoládé Adatkezelési Tájékoztatóját, és ezeket feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Specialchocolate Bt. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi. Adatkezelő: Specialchocolate Bt. (Cégjegyzékszám.: 18 06 106941, Adószám.: 26573654-2-18, Székhely: 9941 Őriszentpéter Alszer 49.)

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Specialchocolate Bt. a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését a palotaicsokolade@gmail.com címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. 

10. Kizárás a játékból

A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. Kizárásra kerülnek továbbá azok a személyek, akik meg nem engedett eszközt használnak (pl. hacker programot, vírust, trójai szoftvert stb.) vagy más manipuláció útján szereznek jogosulatlan előnyt. Szintén kizárható a Játékból az, aki harmadik személy nevében játszik (a harmadik személy előzetes tájékoztatása és hozzájárulása nélkül). A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.