Forró csokoládéink

Forró csokoládéink

Fino de Aroma minősítésű, kizárólag kolumbiai kakaóbab őrleményből készülnek. Elérhetőek cukros, vagy édesítés nélküli változatban is. Az édesítés nélküli változat semmilyen édesítőszert nem tartalmaz, hogy mindenki ízlésének megfelelően egyedileg édesíthesse. Ezt cukorbetegek is fogyaszthatják. Bármilyen növényi tejjel is elkészíthetőek. Kettő, négy, vagy tíz és húsz adagos kiszerelésben kaphatóak.

ízesítések:

  • natúr
  • chilis
  • mogyorós (mogyoródarabokkal)
  • levendulás
  • gyömbéres
  • tonkababos

Összetevők:

  Édesítés nélkül:

kakaómassza, módosított burgonyakeményítő, kakaópor, fűszerek (őrölt chilipaprika, pörkölt törökmogyoró, levendula virágzat, őrölt gyömbér, őrölt tonkabab)

  Édesítéssel:

kakaómassza, cukor, módosított burgonyakeményítő, kakaópor, fűszerek (őrölt chilipaprika, pörkölt törökmogyoró, levendula virágzat, őrölt gyömbér, őrölt tonkabab)

Mindegyik ízesítés tartalmazhat nyomokban tejszármazékot, törökmogyorót!