Termékek

Rendeléseket kizárólag e-mailben tudunk felvenni. A rendelés menetéről, árainkról, bővebb tájékoztatás lentebb található.

Viszonteladói árlistánk igényléséhez keress minket telefonon, vagy e-mailen.

KISKERESKEDELMI ÁRLISTÁNK:

Megrendelés menete

Megrendelést kizárólag e-mail ben tudunk fogadni. Internetes online megrendelés “webshop” egyelőre nem üzemel, ez várhatóan a következő fejlesztési tervben fog megvalósulni. Az összegyűlt megrendeléseket minden hétfőn 10:00-kor zárjuk le, és a csomagokat a soron következő szerdán, vagy csütörtökön adjuk át a szállítmányozó cégnek, egy napos kézbesítési határidővel. A megrendelt és rögzített tételekről számlát állítunk ki, amit elektronikusan megküldünk a vevőnek. A termékekkel, vagy rendeléssel kapcsolatos bárminemű kérdésre szívesen válaszolunk telefonon, vagy e-mailen is.

Minimális rendelési összeghatár: 10 000 Ft. Amennyiben kisebb összegért szeretnél vásárolni, vagy azonnal át szeretnéd venni a csokoládékat, valamint nem forgalmazni szeretnéd termékeinket, kérjük nézz szét viszonteladóink között itt:  https://palotaicsokolade.hu/partnereink/

Fizetési lehetőségek:

1: utalás.

Utalás esetén egy napos postával  szerdán, vagy csütörtökön indítjuk a csomagot. Egységesen megrendelési összegtől függetlenül a csomagdíj: bruttó 1200 Ft.

2: utánvét.

Utánvétes csomagként is el tudjuk indítani a küldeményt, ebben az esetben az utánvétes csomagra + bruttó 500 Ft csomagdíj kerül, amit a vevő fizet.

3: személyes átvétel, készpénzes fizetéssel.

Telefonos egyeztetést követően székhelyünkön átvehető a csomag ingyenesen is. Ebben az esetben az utalás mellett készpénzes fizetés is lehetséges. Székhelyünk címe: 2040 Budaörs, Hársfa utca 3.

Valamint ugyancsak személyesen átvehető a megrendelt áru minden vasárnap a Pancs Gasztroplaccon, melynek címe: Bp. Tűzoltó utca 22. Itt délelőtt 9 és délután 13:30 között vagyunk személyesen elérhetőek.