Legyél partnerünk

Kedves Érdeklődő!

Viszonteladói bázisunkat folyamatosan bővítjük. Szeretnénk, hogy különleges csokoládéinkat minél szélesebb körben megismerhessék a viszonteladók és így a vásárlóközönség is. Szeretnéd, hogy a te boltod polcairól is levehessék majd a vásárlók a terméket? Lehetőség van arra is, hogy egyedi csomagolású  csokoládékat készítsünk számodra saját logóddal, ami egyben reklámot is jelenthet céged számára.

 

1.

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen, vagy telefonon keresztül. Mivel mi  a személyes kapcsolatot és a közvetlen kommunikációt elsődlegesnek érezzük és tekintjük, amennyiben még nem találkoztunk, időpontot és helyszínt egyeztetnénk. Itt a csokoládékat is meg lehet tekinteni, majd kóstolni.

2.

A személyes találkozó alkalmával nem csak szárazon az értékesítéshez, viszonteladáshoz közvetlen kapcsolódó dolgokat beszélnénk meg, hanem be is mutatkoznánk egymásnak.  A találkozó időtartama körülbelül 30 perc szokott lenni és a következő lényeges részeket szoktuk érinteni:

  • Saját magam és vállalkozásom bemutatása, miért épp csokoládét készítünk és mik a céljaink?
  • A Palotai Csokoládé termékeinek közelebbi bemutatása, kóstolás.
  • Termékeink erősségei, versenyképességük a piacon.
  • Az értékesítés, viszonteladás részletei. Követelmények, elvárások a gyártó és viszonteladó között.
  • A viszonteladás gyakorlati oldala, szállítási időpontok, darabszámok, számlázás, fizetés egyeztetése.

Egyedi logós, vagy egyedi receptúrával rendelkező csokoládé igénylésének fontosabb tudnivalói, tervezési realitások:

Ahhoz, hogy a csokoládék gyártása gördülékeny és fenntartható legyen, az igényelt saját termék anyagigénye, formaterve, és gyártási folyamata beilleszthető kell legyen a jelen gyártási és tervezési folyamatainkba.

Egy jelen pillanatban forgalomban lévő „standard” Palotai Csokoládé-tól alapvetően a következőkben térhet el a saját igényelt csokoládé:

  • más öntőforma, esetleg más alak
  • más ízesítés
  • más csomagolóanyag, csomagolási stílus, design
  • más grafika a csoki előlapján (ez lehet színes is)

Jelenlegi termékeinktől és lehetőségeinktől merőben más gyártási vagy csomagolási technológiát igénylő termékeket nem áll módunkban palettánkra felvenni. A termék pontos megtervezése mindenképp személyes találkozót és folyamatos kapcsolattartást igényel.

Várjuk kedves megkereséseiteket!

 

 

Elérhetőségeink:

Telefonszámunk: 06 20/285 76 65

e-mail címünk: palotaicsokolade@gmail.com