Üdvözlünk weboldalunkon!

Ez a lap egy rövid összefoglalót tartalmaz rólunk, és termékeinkről. A weboldalunk nyitóoldalára a fejlécen lévő „Palotai Csokoládé” logóra kattintva lehet eljutni, ahol megtekinthetőek a termékek, viszonteladók, galériánk, és minden fontos információ. Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra, és nagyon reméljük, hogy majd különleges csokoládéinkat is megkóstolod.

agidani_alairas
csoki_kakaobab_kor

Családi vállalkozásunk 2013-óta működik. Hobbiból, szeretetből kezdtünk el csokoládéval foglalkozni. Azóta is töretlen lendülettel és odaadással fejlesztjük folyamatosan termékeinket, építjük vállalkozásunkat. Kizárólag minőségi, prémium kategóriás termékekkel foglalkozunk, saját receptúrájú 100%-ban termelői mézzel édesített étcsokoládéink is ezt a minőséget képviselik. Kakaó alapanyagaink Belgiumból, Kolumbiából, és Dominikáról érkeznek. Az általunk felhasznált kakaómassza  Fino de Aroma minősítéssel is rendelkezik, mely védjegyet a Nemzetközi Kakaószervezet (ICCO) biztosítja.

Mézes étcsokoládéink teljesen egyedi receptúrával, termelői mézzel készülnek. A mézet nem hőkezeljük, így minden értékes tápanyag benne van a csokoládéban is. Semmilyen adalékanyagot, így szójalecitint sem tartalmaznak. A hozzájuk felhasznált kakaóanyag Kolumbiából és Dominikáról származik.

Tejcsokoládéink minőségi Belga csokoládéval készülnek, hagyományos receptúrával, cukorral. Kiemelkedő minőségük mellett alacsonyabb cukortartalommal és magasabb kakaótartalommal bírnak mint egy átlagos tejcsokoládé. Kakaótartalmuk 41, cukortartalmuk pedig 36%

Tej, glutén és szója mentes étcsokoládéinkat szintén kiemelkedő minőségű Belga alapanyagból készítjük. Ezek a csokoládék nyomokban sem tartalmaznak tejszármazékot, szóját, vagy glutént, így az arra érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A termék VEGÁN.

forrocsoki_kor

Forró csokoládéinkat szintén Fino de Aroma minősítésű kolumbiai kakaóbab őrleményből készítjük. Semmilyen édesítőszert nem tartalmaznak, hogy mindenki ízlésének megfelelően egyedileg édesíthesse. Ajánlott magas zsírtartalmú jó minőségű tejjel elkészíteni őket, de bármilyen növényi tejjel is fogyaszthatóak. Kettő, négy, vagy tíz és húsz adagos kiszerelésben kaphatóak.

Kiszerelt alapanyagaink:

Azokból a kakaó alapanyagokból amelyeket mi is használunk, (kakaópor, kakaómassza, kakaóvaj) készítünk 120 g-os csomagokat. Minden prémium alapanyagunk Kolumbiából származik, és Fino de Aroma minősített kakaóbabokból készül. 100% natúr kakaóporunk alkalizálási folyamaton sem esik át, ezért rengeteg élettanilag értékes anyagot tartalmaz. Jó szívvel ajánljuk ezeket a nagyszerű alapanyagokat a kezdő és a haladó, sőt a profi alkotni vágyóknak is egyaránt.

kakaopor_kor