Termékek

Webáruházunk kiépítés alatt van. Rendeléseket egyelőre kizárólag e-mailben tudunk felvenni. A rendelés menetéről, árainkról, bővebb tájékoztatás lentebb található.

Viszonteladói árlistánk igényléséhez keress minket telefonon, vagy e-mailen.

KISKERESKEDELMI ÁRLISTÁNK:

Az árlista 2020. 11. 11-ével változott, az aktuális feltöltés alatt… Az itt található lista még a régi árakat tartalmazza! Azonnali információért kérjük érdeklődj e-mailben, vagy telefonon.

Megrendelés menete

Megrendelést kizárólag e-mail ben tudunk fogadni. A webshop felület jelenleg kiépítés alatt van. Az összegyűlt megrendeléseket minden hétfőn 10:00-kor zárjuk le, és a csomagokat a soron következő szerdán, vagy csütörtökön adjuk át a szállítmányozó cégnek, egy napos kézbesítési határidővel. A megrendelt és rögzített tételekről számlát állítunk ki, amit elektronikusan megküldünk a vevőnek. A termékekkel, vagy rendeléssel kapcsolatos bárminemű kérdésre szívesen válaszolunk telefonon, vagy e-mailen is.

A karácsonyi megrendelések miatt, jelenleg megnövekedett várakozási idővel kell számolni.

Minimális rendelési összeghatár: 10 000 Ft. Amennyiben kisebb összegért szeretnél vásárolni, vagy azonnal át szeretnéd venni a csokoládékat, valamint nem forgalmazni szeretnéd termékeinket, kérjük nézz szét viszonteladóink között itt:  https://palotaicsokolade.hu/partnereink/

Fizetési lehetőségek:

1: utalás.

Utalás esetén egy napos postával  szerdán, vagy csütörtökön indítjuk a csomagot. Egységesen megrendelési összegtől függetlenül a csomagdíj: bruttó 1200 Ft.

2: utánvét.

Utánvétes csomagként is el tudjuk indítani a küldeményt, ebben az esetben az utánvétes csomagra + bruttó 500 Ft csomagdíj kerül, amit a vevő fizet.