Csokoládékrémek

Csokoládékrémeink

Kézműves csokoládékrémeink alapja kizárólag “Fino de Aroma” minősítésű kolumbiai kakaóbabokból készül. Nem tartalmaz hozzáadott tejet, a termék telt ízét maga a kakaó, és egy pici csipet só adja. Az édesítéséhez minimális mennyiségű (16%) barna nádcukor kerül felhasználásra, teret engedve ezzel a kakaóbab természetes ízének kibontakozására. Ajánljuk minden csokoládé kedvelőnek ezt a naturális, karakteresen étcsokoládés ízű főzött krémet.

Ízesítések:

  • natúr
  • mogyorós
  • mentás
  • szilvás
  • meggyes
  • tökmagos

Összetevők:

kakaómassza (100% kolumbiai kakaóbabból), víz, barna nádcukor, ízesítők (aszalt szilva, aszalt meggy, tökmag, borsmenta olaj, törökmogyoró), só. Tartósítószer: kálium-szorbát.

A termék szója, tej, és pálmaolaj hozzáadása nélkül készül, valamint VEGÁN.

Mindegyik ízesítés tartalmazhat nyomokban tejszármazékot, tökmagot és törökmogyorót

Felhasználás:

Szobahőmérsékleten kellemesen pudingos, vagy mousse állagú, így fogyasztható önmagában is.  Hűtőből kivéve kenhető kenyérre, palacsintába, vagy tölthető akár süteménybe is. Egy kicsit megmelegítve (32 fok felett) pedig szószként, öntetként is remek. Fagylaltra kiváló, de akár kekszet is tunkolhatunk bele. Hűtőbe visszatéve bármikor 1-2 óra alatt újradermed.